Caminar per Barcelona

Hola!! Ens agradaria parlar-vos de Barcelona, la ciutat on vivim.

Barcelona es una ciutat per on també podem caminar perquè tenim la sort de tenir muntanyes, turons i alguns parcs a prop.

Montjuïc es una muntanya molt xula on dalt hi ha un Castell. Nosaltres vam pujar amb els nostres pares caminant i un dia vam fer un tros amb bicicleta, tot i que també és molt diver anar amb el funicular. Des de dalt, si no hi ha boira, es veu un paisatge de Barcelona espectacular i fins i tot podem veure els cotxes com si fossin de joguina…ahhh i també veiem la nostra casa…

També hem fet algunes excursions caminant pel Tibidabo i per Collserola on alguna vegada ens hem trobat porcs senglars.

Fins i tot dins de Barcelona es divertit caminar per la part antiga i imaginar que estem a l’antiga Barcino (la Barcelona Romana).

A part d’això, ens agradaria explicar que cada any al gener, fem la caminada dels “7 turons de Barcelona” on mengem un torró diferent a dalt de cada cim. Aquests turons són: el de xixona, el de xocolata…perdó volem dir: el de la Peira, el de la Rovira, el del Carmel, el de la Creueta del Coll, el Putxet, el de Monterols i el de Modolell.

Ens agrada molt fer aquesta excursió perquè sempre anem acompanyats d ‘uns amics que estimem molt. Esperem que els que estigueu llegint això, algun dia feu alguna d’aquestes excursions perquè valen molt la pena.

Fins aviat!!

Miquel Ordinas (10 anys) i Albert Ordinas (8 anys)/ Barcelonès / Setembre 2013

Foto Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s